MOJE SZKOLENIE CUKIERNICZE CZĘŚĆ 2 W AKADEMII SWEET DECOR ( 17-18.02 )

17 i 18 lutego po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne

Szkolenie cukiernicze CZĘŚĆ 2 w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie.

 

To miejsce ma jakąś taką niesamowitą energię!

Mimo zmęczenia wyjeżdżam stamtąd ZAWSZE naładowana nową energią i nowymi pomysłami – tak było i tym razem!

Zobaczcie kilka zdjęć z warsztatów – efekty naszej pracy!

Zainteresowanych oczywiście zapraszam na kolejne szkolenia – terminy możecie zobaczyć TUTAJ

W OFERCIE KURSU ZNAJDZIEMY M.IN:

    • W OFERCIE KURSU ZNAJDZIEMY M.IN:
      • • CIASTA NOWOCZESNE NA BAZIE CIAST BAZOWYCH ( np. szpinakowe biszkopty, bezglutenowe brownie, daquoise )
      • • WYPIEKI Z DODATKIEM MUSÓW I KREMÓW W NOWOCZESNYM WYDANIU ( np. mus jaśminowym, panna cotta mango, bawareze miętowe )
      • • MONODESERY
      • • LODY NA CIEPŁO
      • • LODY MOLEKULARNE
      • • TEMPEROWANIE CZEKOLADY I DEKORACJE NA BAZIE CZEKOLADY – plastry miodu, skały, ziemie
      • • NOWOCZESNE DEKORY: – temperowana czekolada – chrupki – jadalne gąbki – dekoracje na bazie pieczonej czekolady – jadalne ziemie – mchy – jadalne szkło – koralowce/tiule – krokanty
      • • NOWOCZESNE I KLASYCZNE FORMY DEKORACJI : m.in. mirror glaze / glacage
      • • ŻELATYNA, AGAR I ICH ZASTOSOWANIE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress