21-22.08 po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne
Szkolenie cukiernicze cz.1 w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie.
To miejsce ma jakąś taką niesamowitą energię!
Mimo zmęczenia wyjeżdżam stamtąd ZAWSZE naładowana nową energią i nowymi pomysłami – tak było i tym razem!
Zobaczcie kilka zdjęć z warsztatów – efekty naszej pracy!
Zainteresowanych oczywiście zapraszam na kolejne szkolenia – terminy możecie zobaczyć TUTAJ
W OFERCIE KURSU ZNAJDZIEMY M.IN:
- • CIASTA BAZOWE : biszkopt jasny, biszkopt ciemny, ciasto kruche, ciasto parzone, ciasto drożdżowe, sernik idealny, ciasto bezglutenowe/wegańskie
- • WYPIEKI NA PODSTAWIE PRZEPISÓW BAZOWYCH: ciasta/torty, tarty, ptysie, drożdżówki, serniki
- • WYPIEKI Z UŻYCIEM MUSÓW, KREMÓW, ŻELEK
- • TEMPEROWANIE CZEKOLADY I DEKORACJE NA BAZIE CZEKOLADY – plastry miodu, skały, ziemie
- • NOWOCZESNE DEKORY: jadalne gąbki, jadalne ziemie, koralowce/tiule
- • NOWOCZESNE I KLASYCZNE FORMY DEKORACJI : m.in. mirror glaze / lustrzane polewy
- • ŻELATYNA, AGAR I ICH ZASTOSOWANIE
No Comments