06-07.03 po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne
Szkolenie cukiernicze CZĘŚĆ 2 w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie.
NTo miejsce ma jakąś taką niesamowitą energię!
Mimo zmęczenia wyjeżdżam stamtąd ZAWSZE naładowana nową energią i nowymi pomysłami – tak było i tym razem!
Zobaczcie kilka zdjęć z warsztatów – efekty naszej pracy!
PS. A na moim INSTAGRAMIE możecie pooglądać uczestników przy pracy i kulisy moich szkoleń – zapraszam TUTAJ!
Zainteresowanych oczywiście zapraszam na kolejne szkolenia – terminy możecie zobaczyć
.
.
W OFERCIE KURSU ZNAJDZIEMY M.IN:
* CIASTA NOWOCZESNE NA BAZIE CIAST BAZOWYCH ( np. szpinakowe biszkopty, bezglutenowe brownie, daquoise )
* WYPIEKI Z DODATKIEM MUSÓW I KREMÓW W NOWOCZESNYM WYDANIU ( np. mus jaśminowym, panna cotta mango, bawareze miętowe )
* MONODESERY
* DEKORACJE NA BAZIE CZEKOLADY – plastry miodu, skały, ziemie
* NOWOCZESNE DEKORY: chrupki – jadalne gąbki – dekoracje na bazie pieczonej czekolady – jadalne ziemie – mchy – jadalne szkło – koralowce/tiule – krokanty
* NOWOCZESNE I KLASYCZNE FORMY DEKORACJI : m.in. mirror glaze / glacage
• ŻELATYNA, AGAR I ICH ZASTOSOWANIE
No Comments