17 i 18 marca po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne
Szkolenie cukiernicze CZĘŚĆ 2 w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie.
To miejsce ma jakąś taką niesamowitą energię!
Mimo zmęczenia wyjeżdżam stamtąd ZAWSZE naładowana nową energią i nowymi pomysłami – tak było i tym razem!
Zobaczcie kilka zdjęć z warsztatów – efekty naszej pracy!
Zainteresowanych oczywiście zapraszam na kolejne szkolenia – terminy możecie zobaczyć TUTAJ
W OFERCIE KURSU ZNAJDZIEMY M.IN:
- W OFERCIE KURSU ZNAJDZIEMY M.IN:
- • CIASTA NOWOCZESNE NA BAZIE CIAST BAZOWYCH ( np. szpinakowe biszkopty, bezglutenowe brownie, daquoise )
- • WYPIEKI Z DODATKIEM MUSÓW I KREMÓW W NOWOCZESNYM WYDANIU ( np. mus jaśminowym, panna cotta mango, bawareze miętowe )
- • MONODESERY
- • LODY NA CIEPŁO
- • LODY MOLEKULARNE
- • TEMPEROWANIE CZEKOLADY I DEKORACJE NA BAZIE CZEKOLADY – plastry miodu, skały, ziemie
- • NOWOCZESNE DEKORY: – temperowana czekolada – chrupki – jadalne gąbki – dekoracje na bazie pieczonej czekolady – jadalne ziemie – mchy – jadalne szkło – koralowce/tiule – krokanty
- • NOWOCZESNE I KLASYCZNE FORMY DEKORACJI : m.in. mirror glaze / glacage
- • ŻELATYNA, AGAR I ICH ZASTOSOWANIE
- W OFERCIE KURSU ZNAJDZIEMY M.IN:
No Comments