SZKOLENIE CUKIERNICZE W SWEET DECOR DLA RESTAURACJI TU I TERAZ BURGER&CAKE

10 maja to był taki kolejny fajny dzień!

Wyruszyłam jak na skrzydłach do Tarnowskich Gór, by poprowadzić pierwsze ( a może nawet nie ostatnie! ;) ) szkolenie cukiernicze w Akademii SWEET DECOR.

Szkolenie było szkoleniem zamkniętym poprowadzonym specjalnie dla restauracji TU I TERAZ BURGER&CAKE z Rybnika.

 

Zebrałyśmy się w całkowicie babskim gronie!

I jak się później okazało w gronie takich kobitek, z którymi można by góry przenosić ( albo i cały Śląsk przekopać! ).

Nie było to jednak zwyczajne szkolenie, jakie do tej pory najczęściej prowadziłam – na tapecie ( a raczej w piekarniku! ) znalazły się ciasta i desery bezglutenowe, wegański, fit, bez laktozy.

Zdrowsza, ale i równie pyszna odmiana klasycznych wypieków i deserów na zimno!

Przygotowałyśmy moje ukochane bezglutenowe brownie z owocami leśnymi, Wegański sernik z rodzynkami, Bezglutenową i wegańską tartę o smaku snickersa, Kokosowy kisiel z tapioki z porzeczkami, Panna cottę z kaszy, Wegański czekoladowy toffurnik i przepyszne wegańskie ciasto czekoladowe z musem mango.

 

Zabawy i radości było przy tym co niemiara!

Oby więcej takich szkoleń!

Z całego serca dziękuję WSZYSTKIM, z którymi miałam okazję w tym dniu się spotkać!

Dziękuję Restauracji Tu i Teraz Burger&Cake oraz moim nieziemsko zdolnym kursantkom!

Dziękuję firmie szkoleniowej Krawat i Muszka za zaproszenie mnie do wzięcia udziału oraz perfekcyjną organizację szkolenia.

Dziękuję wszystkim pracownikom SWEET DECOR za udostępnienie miejsca, sprzętu oraz wszelaką pomoc w przygotowaniach kursu i po kursie.

Dziękuję WSZYSTKIM, którzy przyczynili się do tego, że wracałam z wielkim uśmiechem od ucha do ucha!

Ps. Jeżeli czytasz ten artykuł i jesteś menadżerem lub właściciele restauracji to wiedz, że na takie szkolenie można pozyskać dofinansowanie! To bardzo prosto! Napisz do mnie lub bezpośrednio na biuro@krawatimuszka.pl

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress