NAJLEPSZA PIZZA NA GRUBYM CIEŚCIE – puszysta, szybka Przepis TUTAJ Udostępnij!FacebookTwitterPinterestTumblrDRUKUJ:Print By Ostra na Słodko 5 SZARLOTKA BABCINA NA PÓŁKRUCHYM CIEŚCIE - NAJLEPSZA! BACALAO AL AJO ARRIERO - dorsz z czosnkiem w pomidorach About Ostra na Słodko You Might Also Like PASZTECIKI Z SOCZEWICĄ, GRZYBAMI I SEREM 15 grudnia 2017 NALEŚNIKI Z SEREM ZAPIEKANE W SOSIE ŚMIETANOWO-POMARAŃCZOWYM Z MIGDAŁAMI 25 stycznia 2014 IDEALNE CIENKIE CIASTO NA PIZZĘ + PIZZA ZE SZPARAGAMI I MOZZARELLĄ DI BUFALA 5 maja 2017 5 komentarzy Reply nessy 13 grudnia 2015 at 16:59 wyprobowalam dzis i….jest genialna! :) Reply basia 2 stycznia 2016 at 21:24 co znaczy „zarabiamy napowietrzając ciasto”? Reply Ostra na Słodko 3 stycznia 2016 at 08:18 Wyrabiamy ciasto, co sprawia, że ono się napowietrza, robiąc się bardziej puszyste. Reply Anonim 9 marca 2016 at 12:33 do drozdzy dodajemy 2 lyzki oleju a co z reszta oleju? w przepisie jest 40ml oleju Reply Ostra na Słodko 9 marca 2016 at 12:45 2 duże pełne łyżki to 40 ml :) Leave a Reply Cancel ReplyNazwa E-mail Witryna internetowa Notify me of follow-up comments by email. Notify me of new posts by email. you MUST enable javascript to be able to comment Δ
5 komentarzy
nessy
13 grudnia 2015 at 16:59wyprobowalam dzis i….jest genialna! :)
basia
2 stycznia 2016 at 21:24co znaczy „zarabiamy napowietrzając ciasto”?
Ostra na Słodko
3 stycznia 2016 at 08:18Wyrabiamy ciasto, co sprawia, że ono się napowietrza, robiąc się bardziej puszyste.
Anonim
9 marca 2016 at 12:33do drozdzy dodajemy 2 lyzki oleju a co z reszta oleju?
w przepisie jest 40ml oleju
Ostra na Słodko
9 marca 2016 at 12:452 duże pełne łyżki to 40 ml :)