NAJLEPSZA PIZZA NA GRUBYM CIEŚCIE – puszysta, szybkaPrzepis TUTAJ Udostępnij!FacebookTwitterPinterestTumblr By Ostra na Słodko 5 SZARLOTKA BABCINA NA PÓŁKRUCHYM CIEŚCIE - NAJLEPSZA! BACALAO AL AJO ARRIERO - dorsz z czosnkiem w pomidorach About Ostra na SłodkoYou Might Also Like JAK ZROBIĆ OLEJ CBD I FIT BATONIKI? CZYM SĄ KONOPIE WŁÓKNISTE? – POZNAJ RAZEM ZE MNĄ KOMBINAT KONOPNY 20 maja 2020 KURCZAK PIECZONY NA PŁASKO I TEST NOWEJ PATELNI AMBITION AMORE 20 lutego 2021 JAK UDEKOROWAĆ ŚWIĄTECZNY STÓŁ? #GotowiNaŚwięta 13 grudnia 20185 komentarzy Reply nessy 13 grudnia 2015 at 16:59wyprobowalam dzis i….jest genialna! :) Reply basia 2 stycznia 2016 at 21:24co znaczy “zarabiamy napowietrzając ciasto”? Reply Ostra na Słodko 3 stycznia 2016 at 08:18Wyrabiamy ciasto, co sprawia, że ono się napowietrza, robiąc się bardziej puszyste. Reply Anonim 9 marca 2016 at 12:33do drozdzy dodajemy 2 lyzki oleju a co z reszta oleju? w przepisie jest 40ml oleju Reply Ostra na Słodko 9 marca 2016 at 12:452 duże pełne łyżki to 40 ml :)Leave a Reply Cancel ReplyNazwa E-mail Witryna internetowa you MUST enable javascript to be able to comment Δ
5 komentarzy
nessy
13 grudnia 2015 at 16:59wyprobowalam dzis i….jest genialna! :)
basia
2 stycznia 2016 at 21:24co znaczy “zarabiamy napowietrzając ciasto”?
Ostra na Słodko
3 stycznia 2016 at 08:18Wyrabiamy ciasto, co sprawia, że ono się napowietrza, robiąc się bardziej puszyste.
Anonim
9 marca 2016 at 12:33do drozdzy dodajemy 2 lyzki oleju a co z reszta oleju?
w przepisie jest 40ml oleju
Ostra na Słodko
9 marca 2016 at 12:452 duże pełne łyżki to 40 ml :)